feelin' good.

Vardag / Permalink / 0
Hej! 
Idag har jag haft en riktig må-bra dag. Jag har sovit länge,varit i stallet och fixat och donat, gått en långpromenad, och efter det tagit en lång dusch och gjort hårinpackning och hela kitet. Har varit superskönt verkligen, och inte ha några måsten och bara göra det man mår bra av och bara vara helt enkelt. 
Egen tid, är ju också något välbehövligt för varje människa tycker jag. Jag älskar och ha människor runt omkring mig men samtidigt så älskar jag att vara själv lika mycket. Jag älskar dagar som denna när man kan varva ner och bara vara hemma och ta det lilla lugna.
Jag vet att det är svårt i den stressiga vardagen och försöka hitta någon tid över alls, men att försöka göra lite tid för sig själv är något och rekommendera, man mår så mycket bättre utav det.
Bara att läsa en bok, eller ta en springtur eller måla naglarna är något litet man kan göra för att få en själv att må bra.
Jag har insett det själv hur mycket det lilla gör stor skillnad egentligen.
Det är så lätt att glömma bort sig i vardagen,vare sig man är trebarns mamma eller 17 år och går i skolan eller jobbar heltid eller vad man nu gör, det handlar bara om att ta hand om sig själv helt enkelt.
Lite kan göra mycket som sagt.
Och jag rekommenderar starkt att ha en må-bra dag och ta vara på sig själv.
Något jag lyssnat på är feelin' good listan på Spotify som får en på riktigt bra humör, det är mycket soul låtar man känner igen som är sådär skönt svängiga också! =) 
Enjoy!
 
https://open.spotify.com/user/spotify/playlist/1B9o7mER9kfxbmsRH9ko4z
 
 
 
 
Till top